We hebben een leuke speeltuin met diverse robuuste speeltoestellen. De speeltuin is vernoemd naar Ben Korst de voormalig beheerder van het park en echte kindervriend.

Lekker schommelen
Klauteren
Draaien
Op het park

Meer Op het park

Receptie

Bij de hoofdingang bevindt zich de receptie waar wij u graag welkom heten. De opening tijden van de receptie zijn: Dinsdag: 15:00 tot 17:00 Donderdag: 15:00 tot 17:00 Vrijdag: 15:00 tot 17:00 Zaterdag: 09:30 tot 11:30

Recreatie- en vismeer de Leijen

Direct aan Chaletpark Holiday ligt het meer De Leijen. Ideaal om te zwemmen, te varen of te vissen. Het meer staat bekend om de grote vissen en is een perfecte wedstrijdlocatie.

Snackbar / Recreatieruimte

Tijdens het hoogseizoen hebben we een snackbar en recreatieruimte. Van woensdag tot en met zondag geopend van 14.00 tot 20.00 uur. In en rondom deze ruimte is er gratis wifi aanwezig.

Tennisbaan

Voor de nodige lichaamsbeweging kunt u gebruik maken van onze tennisbaan. Op de receptie zijn tennisrackets en ballen beschikbaar. Het gebruik van de tennisbaan is gratis.

Pannaveldje

Tijdens een voetbalwedstrijdje op het pannaveldje komt het aan op snel spelen en techniek. Vele jonge voetballers hebben zo hun talenten ontwikkeld.

Gratis Wifi

In en rondom de receptie en het horeca/animatie-gebouw hebben wij gratis wifi. Naast het nuttigen van een lekkere snack kunt u dus mailen, gamen, et cetera.