14 Resultaten

Westfriesland.nl

Westfriesland.nl is een site met daarop alle leuke dingen die te doen zijn in de omgeving van Chaletpark Holiday. In één klap het hele overzicht voor een heerlijk verblijf.

Fort Resort Beemster (Wellness Hotel Restaurant)

Fort Resort Beemster is één van de meest luxueuze wellness resorts van Nederland. U beleeft wellness zoals u dat nog nooit hebt ervaren.

Stoomtram Hoorn-Medemblik

Tussen de historische Zuiderzeesteden Hoorn en Medemblik en vice versa rijden de stoomtrams van dorp naar dorp over het platteland. Maak een heerlijke dagtocht.

Veerdienst Enkhuizen - Stavoren

De salonboot 'Bep Glasius' brengt u snel over het IJsselmeer naar Stavoren of Enkhuizen, waar u op de trein kunt stappen. Ook kunt u naar het Zuiderzeemuseum varen.

Veerdienst Urk - Enkhuizen

De veerdienst Urk - Enkhuizen was tot 1939 voor het voormalig eiland Urk de enige verbinding met het vasteland. Tijdens de zomermaanden wordt deze historie in stand gehouden.

Kinderparadijs Koggenland

In het speelparadijs in Hensbroek is alles aanwezig om kinderen een onvergetelijke dag te bezorgen. Het binnenparadijs beschikt over bijna 2000m2 speelplezier.

Bijenstal

Tijdens de rondleiding neemt de imker u mee in de wereld van de bijen. U ziet de bijen aan het werk en de imker zal u alles over het bijenleven vertellen.

Kaasmarkt Hoorn

Say cheese in Hoorn. Elke donderdag is er kaasmarkt in Hoorn.

Golfbaan Spierdijk

Dat Golfbaan Spierdijk geen doorsnee 9-holes golfbaan is, zult u ervaren als u hier speelt. Naast de diverse waterpartijen en vele glooiingen is de par 72 baan een zeer gevarieerde baan met een diversiteit aan holes.

Boot huren

Boot- en sloepverhuur Waarland biedt u de mogelijkheid een sloep of kano te huren en in een van de mooiste gebieden in Noord Holland het “rondje Waarland” te ervaren.

Grachtentocht Alkmaar

Ontdek nu het mooie Alkmaar en omgeving, en maak zelf een rondvaart. U huurt al een bootje vanaf € 15,00 per uur, inclusief kussens en brandstof

Biermuseum Alkmaar

Het museum is gevestigd in het historische pand van voormalige brouwerij De Boom, vlakbij de beroemde kaasmarkt van Alkmaar. Het is in 1987 geopend.

Opstapplaats Hensbroek

Noord-Holland kent diverse wandelroutes. Chaletpark Holiday is een startpunt. De routes leiden u door de prachtige landelijke omgeving en over wegen en onverharde paden.

Wandelroutenetwerk

In Noord-Holland is een wandelroutenetwerk. U geniet van de landschappen en natuur. Chaletpark Holiday is een startpunt, maar er zijn meer routes waar u kunt wandelen.