Zwemmen, varen & vissen
Zwemmen, varen & vissen
Zelfs in de winter heerlijk vertoeven
Safaritent
Safaritent
Safaritent
Safaritent
Safaritent
Safaritent
Safaritent
Safaritent
Safaritent
Safaritent
Safaritent
Safaritent
Safaritent
Beschikbaarheid en prijs
 

Locatie

Nederland, Noord-Holland, Chaletpark Holiday
 

Voorzieningen

  1. Wifi in en rondom horeca
  2. 2 Slaapkamers
  1. Tuin
  2. Wifi rondom receptiegebouw
  1. Centrale ligging
  2. Huisdieren toegestaan
 

Omschrijving

Onze safaritenten zijn standaard ingericht voor zes personen en liggen prachtig centraal op het park. De voorkant van de tent kan in zijn geheel open, met mooi weer is dit erg prettig.

Onze safaritenten zijn standaard ingericht voor zes personen. Met een vloeroppervlakte van ongeveer 40 vierkante meter en stahoogte in de hele tent, heb je aan ruimte geen gebrek. De voorkant van de tent kan in zijn geheel open, met mooi weer is dit erg prettig. Achter in de tent zijn twee slaapcabines. In één slaapcabine staan twee stapelbedden en in de andere slaapcabine een tweepersoonsbed (140×200 cm).

In onze tenten staat een keuken op wielen die eenvoudig naar buiten te verplaatsen is zodat er bij mooi weer lekker buiten gekookt kan worden. De keuken is voorzien van een vier pits thermisch beveiligd gastoestel. In de keukenkastjes vind je servies en alles wat je nodig hebt om lekker te kunnen koken.

Een belangrijk kenmerk van onze safaritenten is de luifel waardoor je ook bij wat minder weer toch lekker buiten kunt zijn. Onder de luifel staat een loungeset met een lage zit en in het woongedeelte een hoge tafel met stoelen welke allemaal makkelijk verplaatst kunnen worden.

Er zijn geen sanitaire voorzieningen en er is geen stromend water aanwezig in de tent. Wel is er elektriciteit en er is verlichting in de slaapcabines, het woongedeelte en onder de luifel. Verder staat er een koelkast, koffiezetapparaat, waterkoker en is er een kacheltje aanwezig.

Uiteraard zijn er standaard kussens en dekbedden aanwezig. Een lakenpakket kan worden bijgeboekt voor € 8,- per lakenpakket. Tevens bestaat de mogelijkheid om een babypakket (kinderstoel + campingbedje) bij te boeken voor € 2,- per set per nacht. Huisdieren zijn toegestaan, het tarief voor een huisdier is € 5,- per nacht. De huur van handdoekenpakketten en keukenlinnen is ook mogelijk.

Op de dag van aankomst staat onze tent vanaf 15:00 uur klaar en kun je inchecken bij de receptie. Op de vertrekdag