Chaletpark Holiday ligt centraal in Noord-Holland. Het park biedt diverse faciliteiten, maar ook de omgeving is ook meer dan de moeite waard.

Parkfaciliteiten

Chaletpark Holiday is een eenvoudig maar gezellig park, met diverse speeltoestellen waar groot en klein zich veilig kan amuseren. De was hoeft niet tot thuis te wachten, maar kan snel even tussen door.

Eten & Drinken

In de buurt van Chaletpark Holiday zijn diverse leuke restaurants en cafe's gevestigd. Van een lekker broodje tot een uitgebreide diner, alles is mogelijk.

Fietsroutes

Het Noord-Hollandse landschap is prachtig vanaf de fiets. Diverse routes liggen vlakbij Chaletpark Holiday. Een prima uitvalsbasis dus voor uw tochten.

Wandelroutes

Het wandelnetwerk in Noord-Holland geeft je veel gemak en wandelplezier. Je kiest zelf de lengte en omgeving van je wandelingen uit. Ook zonder voorbereidingen kun je direct gaan wandelen.

In de omgeving

Noord-Holland heeft veel te bieden voor toeristen. Doordat Chaletpark Holiday centraal ligt is alles op korte afstand te vinden.

Alkmaar

Alkmaar is een prachtige historische stad en ligt vlakbij Chaletpark Holiday. Hier kunt u winkelen, historie zien, lekker eten en door de grachten varen.

Winkels

Chaletpark Holiday is centraal gelegen in Noord-Holland. In de nabije omgeving zijn voldoende winkels voor de dagelijkse boodschappen of om leuk te funshoppen.

Molens in de omgeving

Molens karakteriseren het Noord-Hollandse landschap. In de directe omgeving van Chaletpark Holiday zijn veel molens te vinden. Velen zijn nog in werking.

Arts & Apotheek

Een ongeluk schuilt in een klein hoekje. Als het gebeurd, dan is het prettig om te weten waar u de beste hulp kunt krijgen. Voor uzelf, een familielid of een huisdier.

Musea in de buurt

Chaletpark Holiday is centraal gelegen in Noord-Holland. Door deze ligging zijn er veel musea niet ver van het park vandaan. Heerlijk voor een dagje cultuur.