Indien Chaletpark Holiday het vakantiepark van uw keuze is voor de koop van uw chalet of recreatiewoning in Noord-Holland, dan kiest u voor een groots opgezet en modern familiepark, welke al jaren een begrip is in de nabije omgeving. Tijdens uw verblijf geniet u van uw rust in een no-nonsense cultuur waar respect voor de natuur en het water hoog in het vaandel staan.

Van A tot Z
Wij begeleiden u van A tot Z in het verkoopproces, zodat u straks optimaal kunt gaan genieten van uw welverdiende rust en van uw investering! Wij helpen u met de keuze van een kavel, de samenstelling van uw chalet of recreatiewoning en zelfs met de inrichting van uw tuin. Indien u dat wilt, dan leveren wij uw chalet of recreatiewoning Turn-key op. Wilt u het allemaal zelf doen? Dat kan ook op Chaletpark Holiday.

Bestaande woning kopen
Uiteraard behoort het ook tot de mogelijkheden om een bestaande recreatiewoning te kopen. Op Chaletpark Holiday worden diverse woningen in diverse prijsklassen te koop aangeboden. Ook op dit punt kunnen wij u vand dienst zijn. Het aanbod vindt u op de pagina Recreatiewoningen aangeboden.

Verhuurmogelijkheden
Wegens toegenomen vraag, is er meer behoefte aan chalets en recreatiewoningen die te huur worden aangeboden. Indien u daarin geïnteresseerd bent, dan zijn er voldoende mogelijkheden om een goed rendement te behalen. Onze professionele organisatie neemt het gehele beheer - van verhuur tot schoonmaak - voor haar rekening, zodat u ongestoord geniet van uw bezit.

 

Bekijk onze aanbod