Model Licht vanaf € 121.180 k.k.

Het model Licht is een ruim opgezette recreatiewoning van 70m2. De riante woonkamer, met open keuken en 3 slaapkamers geven u een gevoel van vrijheid en luxel. Het lessenaarsdak en de natuurlijk ogende materialen geven de woning een moderne uitstraling die prima past in de landelijke en groene omgeving van het park.
 

374 Chaletpark Holiday Vraagprijs €41.500

Vrijwel nieuwe Arcabo Ocala Chalet 40m2 op huur kavel De woning heeft 2 nette slaapkamers, nette badkamer, woonkamer met open keuken. Goede verhuur mogelijkheden via park organisatie. Terras onlangs aangelegd met eigen parking.
 

Model Ruimte vanaf €137.069,- k.k

De naam van model Ruimte zegt het al de recreatiewoning heeft heel veel ruimte. In totaal is de woning 80m2 en heeft een ruimte woonkamer met open keuken, 4 slaapkamers, 2 badkamers en een apart toilet.
 

401 Chaletpark Holiday VERKOCHT

Zeer mooi chalet van het merk Eurohome/Carabild. Deze goed onthouden chalet heeft als bouwjaar 2018 en is aan de buitenkant gemaakt van kunsstof.

Model Wind vanaf €121.180 k.k

Model Wind is qua indeling gelijk aan model Licht, maar qua uiterlijk compleet anders. Ook dit betreft een ruime 6 persoons recreatiewoning met een open keuken, 3 slaapkamers, een badkamer en extra apart toilet.
 

452 Chaletpark Holiday VERKOCHT

Mooi chalet met openslaande deuren gelegen op Chaletpark Holiday. De chalet heeft 1 slaapkamer, een nette badkamer, ruime woonkamer en keuken. In de tuin is ook nog een net schuurtje aanwezig. Per direct beschikbaar.