Chaletpark Holiday is centraal gelegen in Noord-Holland. In de nabije omgeving zijn voldoende winkels voor de dagelijkse boodschappen of om leuk te funshoppen.

5 Resultaten

Westfriesland.nl

Westfriesland.nl is een site met daarop alle leuke dingen die te doen zijn in de omgeving van Chaletpark Holiday. In één klap het hele overzicht voor een heerlijk verblijf.

DEKA markt

Centraal in Obdam gelegen supermarkt. Service afdelingen: Bake-off afdeling, Bloemenshop, Fotoservice, Digitale fotoservice, Slijterij en Stomerijservice

Profile Obdam (fietsenwinkel)

Bij Profile Obdam kunt u niet alleen terecht voor een nieuwe fiets. Men presenteert u ook een ruim aanbod aan 2e hands fietsen met verschillende prijsklassen. U kunt ervan uitgaan dat elke gebruikte fiets vooraf geheel is nagekeken.

Kapsalon Studio 86

In de Dorpsstraat van Obdam op nummer 86 is een leuke kapsalon, voor mannen en vrouwen, gevestigd. Het maken van een afspraak is aan te bevelen. Telefoon: 0226 - 451534

EP KLaver Obdam (electronica)

EP Klaver is de electronicaspecialist in de omgeving. Van koffiezetapparaat tot inbouw RVS gaskookplaat en het wordt ook nog eens thuisbezorgd.