Direct aan Chaletpark Holiday ligt het meer De Leijen. Ideaal om te zwemmen, te varen of te vissen. Het meer staat bekend om de grote vissen en is een perfecte wedstrijdlocatie.

Waar eind jaren zestig zand werd gewonnen voor de aanleg van wegen, geniet u nu van de natuur, de rust en de ruimte. De Leijen is een zwemplas die voor een deel wordt omzoomd door rietkragen. De vele beschutte zandstrandjes langs de kant zijn zeer geschikt om te zonnen, te spelen of te vissen. Het terrein leent zich uitstekend voor zowel inspanning als ontspanning.

De Leijen is 11 hectare groot. Om de plas loopt een fraai wandelpad en op het terrein vindt u beschutte speel- en ligweiden. 

Honden zijn aangelijnd welkom op de wandelpaden van De Leijen. Op en rond het strand zijn honden verboden.

Mooie doorkijk
Kijk ze eens genieten
Kleine jongens, grote vissen
Op het park

Meer Op het park

Receptie

Bij de hoofdingang bevindt zich de receptie waar wij u graag welkom heten. De opening tijden van de receptie zijn: Maandag 15:00 - 17:00 Woensdag: 09:00 - 11:00 Vrijdag: 15:00 - 17:00 Zaterdag: 09:00 - 11:00

Ben Korst Speeltuin

We hebben een leuke speeltuin met diverse robuuste speeltoestellen. De speeltuin is vernoemd naar Ben Korst de voormalig beheerder van het park en echte kindervriend.

Snackbar / Recreatieruimte

Tijdens het hoogseizoen hebben we een snackbar en recreatieruimte. Van woensdag tot en met zondag geopend van 14.00 tot 20.00 uur. In en rondom deze ruimte is er gratis wifi aanwezig.

Tennisbaan

Voor de nodige lichaamsbeweging kunt u gebruik maken van onze tennisbaan. Op de receptie zijn tennisrackets en ballen beschikbaar. Het gebruik van de tennisbaan is gratis.

Pannaveldje

Tijdens een voetbalwedstrijdje op het pannaveldje komt het aan op snel spelen en techniek. Vele jonge voetballers hebben zo hun talenten ontwikkeld.

Gratis Wifi

In en rondom de receptie en het horeca/animatie-gebouw hebben wij gratis wifi. Naast het nuttigen van een lekkere snack kunt u dus mailen, gamen, et cetera.